Новини
Новини Акції Статті

«СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ ЗМАГАНЬ DOG&GRAND CROSSFIT SUMMER SHOWDOWN-2016

2016-06-20 09:00:00
Закінчився національний турнір з кросфіту серед найвитриваліших спортсменів, в якому кожен учасник викладався на 100% своїх можливостей, та перемогу здобули найміцніші.
Турнір прийняв 143 учасника та 2000 гостей протягом 2-х днів. За звання Чемпіона турніру боролися атлети з України, Молдови і Білорусі.
«Як генеральний спонсор турніру з кросфіту, «Стромат» став наче його символом, адже чітко простежується паралель між найміцнішими учасниками змагань і надміцним бетоном, що виготовляє наша компанія. Ми вперше виступаємо у якості головного спонсору заходу, проте ми й надалі плануємо підтримувати молодих спортсменів та турніри подібного рівня» – коментує Вартан Ісаханян, комерційний директор ТОВ «Стромат «Спецбетон».

Практично кожному спортсмену у своїй фізичній підготовці можна поставити "відмінно". Саме тому у фіналі точилася така запекла боротьба. Професіонали чоловіки здобули перемогу з мінімальним відривом, де найсильнішими виявились атлети із Запоріжжя – Володимир Битюцкий та Кирило Плахотников – перше та друге місце відповідно. Бронза дісталась Сергію Хоменку з Одеси.

Фото 1232.jpg - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ ЗМАГАНЬ DOG&GRAND CROSSFIT SUMMER SHOWDOWN-2016

Серед профі жінок, з відривом в 50 балів, перемогла Оксана Оробець. Вітаємо нову Чемпіонку. Друге та третє місце зайняли дівчата з Києва – Мар'яна Федоренко та Олена Казакевич.

Фото 1233.jpg - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ ЗМАГАНЬ DOG&GRAND CROSSFIT SUMMER SHOWDOWN-2016

Приголомшливо закінчили фінальну схему хлопці аматори: перше місце виборов Максим Путря з м. Суми; другу сходинку зайняв Максим М’ясников із Києва; призова «бронза» вперше в історії DOG & Grand CrossFit Showdown поїде до Молдови з Романом Мораром.
Чемпіонкою серед аматорів стала Катерина Іщенко з Києва, друге та третє місце розділили Любов Попова з Кривого Рогу та Олена Петрик, також киянка.
Але історія на цьому не закінчується, а для переможців – назавжди запам'ятається і боротьба, і перемога.

Фото 1231.jpg - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ ЗМАГАНЬ DOG&GRAND CROSSFIT SUMMER SHOWDOWN-2016

Прес-служба ТОВ «Стромат «Спецбетон»
тел.: (095) 280-63-61