Новини
Новини Акції Статті

«СТРОМАТ» ВСТАНОВИВ ВЛАСНИЙ РЕКОРД

2016-10-04 16:00:00

Компанія «Стромат «Спецбетон» працює на випередження часу. Так, за результатами трьох кварталів 2016 року, підприємство відновило не тільки докризові обсяги поставок, але й встановило власний рекорд – найбільший об’єм виробництва з реалізації бетонів на місяць за весь час діяльності.

«Спрацював ефект синергії, тобто саме завдяки активній і стратегічно вивіреній роботі комерційного департаменту, а також професійній організації виробництва та оперативному постачанню було досягнуто настільки значних успіхів. Ми переконані, це лише початок!» – коментує комерційний директор ТОВ «Стромат «Спецбетон» Вартан Ісаханян.

Фото фото.jpg - «СТРОМАТ» ВСТАНОВИВ ВЛАСНИЙ РЕКОРД

Вартан Ісаханян, комерційний директор ТОВ "Стромат "Спецбетон"

2016 рік став переломним у відновленні «замороженого» будівництва і водночас етапом будівництва багатьох нових об’єктів. Саме тому у липні компанія «Стромат «Спецбетон» збільшила виробничі потужності, запустивши новий завод з виробництва бетонних розчинів у м. Ірпінь. Але команда «Стромат «Спецбетон» не зупиняється на досягнутому, тому в рамках стратегії розвитку і далі активно працює над удосконаленням бізнес-процесів для найкращого задоволення потреб своїх клієнтів та партнерів.

Прес-служба ТОВ «Стромат «Спецбетон»
тел.: (095) 280-63-61