Новини
Новини Акції Статті

«СТРОМАТ» МОТИВУЄ СПІВРОБІТНИКІВ ТА ПАРТНЕРІВ СПОРТОМ

2017-06-15 15:00:00
Чудові новини для любителів активного способу життя! Компанія «Стромат «Спецбетон» дарує своїм співробітникам та партнерам до 25% знижки на річний абонемент у спорт клуб DOG.
Про спеціальні умови співпраці виробник бетону та відомий спортивний клуб домовилися через давню співпрацю, адже ТМ «Стромат»  підтримує розвиток напрямку кросфіт в м. Києві, та вже другий рік поспіль виступає Генеральним партнером турнірів, забезпечуючи грошові призи переможцям турнірів.
«Ми піклуємося про свій колектив та наших партнерів, саме тому вирішили зробити для них приємний сюрприз. Вдячні керівництву спорт клубу DOG, яке пішло нам на зустріч та запропонувало спеціальні умови на придбання річної абонементної карти DOG» - коментує Вартан Ісаханян, комерційний директор ТОВ «Стромат «Спецбетон».

 Фото 123.png - «СТРОМАТ» МОТИВУЄ СПІВРОБІТНИКІВ ТА ПАРТНЕРІВ СПОРТОМ

За словами Валентина Литвинчука, засновника спортклубу DOG, картка діятиме на увесь спектр послуг клубу DOG, також знижки до -25% розповсюджується на усі без виключення абонементи клубу.
Якщо у Вас є жага до спорту або Ви просто вирішили привести в порядок своє тіло і Ви являєтесь працівником чи партнером компанії «Стромат «Спецбетон» - то не зволікайте та звертайтесь за телефоном: +38 (044) 403-03-07 або пишіть нам на e-mail: office@stromat.com.ua, адже кількість знижок обмежена! 

 

Прес-служба «Стромат «Спецбетон»
тел.: (095) 280-63-61