Новини
Новини Акції Статті

«СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ П'ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З КРОСФІТУ

2016-12-06 13:00:00

Закінчився вже п'ятий національний турнір з кросфіту DOG&GRAND CROSSFIT WINTER SHOWDOWN 2016 серед найвитриваліших спортсменів, у  якому кожен учасник продемонстрував свої найкращі здібності та можливості, проте перемогли найміцніші.

Фото 2Dsc_1207.jpg - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ П'ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З КРОСФІТУ

За звання чемпіона турніру боролися 185 атлетів-учасників. Упродовж двох днів турнір відвідали понад 2000 гостей. Своєрідним «ноу-хау» стала можливість прямої трансляції турніру в YouTube, що досягла близько 9000 переглядів.

Фото 1.jpg - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ П'ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З КРОСФІТУ

«Генеральний спонсор турніру з кросфіту «Стромат» не просто традиційно підтримав молодих спортсменів, він став його символом. Адже чітко простежується паралель між найміцнішими учасниками змагань і найміцнішим бетоном, що виготовляє наша компанія. Ми плануємо продовжувати нашу співпрацю й надалі» – коментує Вартан Ісаханян, комерційний директор «Стромат «Спецбетон».

Фото 1DSC_1136.JPG - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ П'ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З КРОСФІТУ

Усі спортсмени мали відмінну фізичну підготовку, саме тому фінальна боротьба викликала справжній фурор. Найсильнішими серед чоловіків виявилися професіональні атлети із Києва – Артем Кириченко та Олександр Ткаченко, які посіли перше та друге місце відповідно. Бронза дісталася Сергію Гуменюку з Одеси.

Фото 6DSC_1202.JPG - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ П'ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З КРОСФІТУ

Золото серед жінок здобула Мар’яна Федоренко. Друге та третє місце дісталося дівчатам з Києва – Світлані Кропивець та Оксані Оробець.

Приголомшливо закінчили турнір учасники-аматори, набравши однакову кількість балів. Тому, згідно правил кросфіту, переможця визначали за підсумками фінальної схеми: перше місце виборов Максим Путря з м. Суми; другу сходинку зайняв Володимир Гнева із Харкова; призову «бронзу» виборов Дмитро Грицаєнко із Києва.

Фото 4DSC_1174.JPG - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ П'ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З КРОСФІТУ

Чемпіонкою серед аматорів стала Олена Петрик з Києва, друге та третє місце розділили Катерина Іщенко та Віта Зайнчуковська, також киянки.

Фото 5DSC_1158.JPG - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ П'ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З КРОСФІТУ

Учасники та гості отримали неймовірні емоцій від побаченого та пережитого. Тому вже активно почали підготовку до нових спортивних звершень. Успіхів їм і до нових зустрічей.

Фото 7DSC_1206.JPG - «СТРОМАТ» ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ П'ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З КРОСФІТУ

Прес-служба «Стромат «Спецбетон»
тел.: (095) 280-63-61