Ua Ru
Новини Акції Статті

«Стромат» стає офіційним дилером бетону та залізобетону від «Ковальської»

2020-05-05 00:00:00

«Стромат» переорієнтовує свою діяльність із квітня 2020 року стає офіційним дилером ТМ «Бетон від Ковальської».

«Ми завжди були проактивні на ринку і займали лідируючі позиції в обсягах постачання бетону перш за все завдяки швидкості, індивідуальному підходу до кожної задачі та до кожного клієнта «Стромата». Співробітництво з «Ковальською» дозволить нам сфокусуватися на клієнті ще більше, підвищити мобільність та розширити території впливу прибравши логістичні бар’єри. А якість і виробничі процеси ми залишимо «Ковальській», у якої це організовано відмінно», – каже Вартан Ісаханян, директор ТОВ «Стромат «Спецбетон».

«Стромат» залишається надійним партнером для своїх постачальників та продовжує виконувати свої зобов'язання у повному обсязі на погоджених умовах.

ПБГ «Ковальська» є лідером ринку і об'єднує 12 потужних підприємств по всій Україні з виробництва якісного бетону та залізобетонних виробів.

Нагадуємо, що отримати професійну консультацію, ознайомитися з асортиментом продукції та зробити замовлення можна у відділах продажів, а також дистанційно за номером телефону: +38 (044) 369 33 99.