Новини
Новини Акції Статті

НОВИЙ САЙТ ВІД «СТРОМАТ» БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ

2016-06-17 18:00:00
ТОВ «Стромат «Спецбетон» розробило новий сучасний сайт stromat.com.ua. Відтепер кожен відвідувач нового інтернет-ресурсу має можливість оперативно задовольнити практично будь-які запити щодо виробництва продукції ТМ «Стромат», цін та іншої корисної інформації.
 Сайт ТМ «Стромат»докорінно змінено і оновлено з огляду на останні тенденції та потреби користувачів. Суттєво оновлено і оптимізовано інформаційний пошук на сайті, а саме каталог продукції бетонів та розчинів а також ЗБВ, який дозволяє отримати вичерпну інформацію про асортимент, розміри, типи та цінову політику, враховуючи можливість оформити online-замовлення через Інтернет.
 Слід зазначити що сайт адаптовано під будь-які мобільні пристрої, тому відтепер, Ви зможете оперативно знайти необхідну інформацію про продукцію та оформити online-замовлення у будь-якому зручному для Вас місці та час. Також є можливість завантаження прайсу на продукцію.
 Значно зручнішим став розділ контактної довідки – відтепер це віртуальна інтерактивна карта виробничих потужностей ТОВ «Стромат «Спецбетон», а також адреси відділів продажу.
 Нове вікно «Пропозиції» на головній сторінці, що інформує про спеціальні пропозиції та новинки а також умови покупки.
 Запрошуємо наших постійних користувачів та нових відвідувачів особисто переконатися у зручності навігації, сучасному дизайні, та скористатися іншою корисною інформацією.
 ТОВ «Стромат «Спецбетон» докладає усіх зусиль, для того, щоб Ви могли швидко та зручно купувати продукцію ТМ «Стромат».
 Свої побажання та пропозицій щодо нового сайту stromat.com.ua Ви можете висловити написавши нам листа.

 

 Прес-служба ТОВ «Стромат «Спецбетон»

тел.: (095) 280-63-61