Новини
Новини Акції Статті

БУДІВЕЛЬНИКИ ПРАЦЮЮТЬ ЗА ПРАВИЛАМИ «СТРОМАТУ»

2016-07-20 11:00:00
Кожен замовник при покупці будівельних матеріалів сподівається перш за все на якість, швидку доставку та адекватну цінову політику.
Виробник бетону "Стромат "Спецбетон" упродовж багатьох років зарекомендував себе як надійного партнера. Підприємство має значний досвід у вирішенні нестандартних завдань та реалізації проектів різної складності, іде в ногу з ринком, а тому пропонує клієнтам послуги лише високого рівня за економічно ефективними цінами.
Щодня компанія "Стромат" отримує сотні позитивних відгуків клієнтів, які перевірили продукцію особисто, а тому продовжує працювати за трьома правилами: купив, залив, порадив.
"У нас легко та зручно замовити бетон або знайти відповіді на будь-які запитання. Кожен наш клієнт швидко отримує не тільки замовлення, а й професійну консультацію з використання та догляду за бетоном. Саме тому, наші споживачі вдячні за комфортну співпрацю, а ми продовжуємо задовольняти їхні вимоги щодо якісної продукції, оперативної доставки та приємної ціни", - коментує Олександр В'ячеславович, директор ТОВ "Стромат "Спецбетон".

Фото finanton6x3_newbackgr.jpg - БУДІВЕЛЬНИКИ ПРАЦЮЮТЬ ЗА ПРАВИЛАМИ «СТРОМАТУ»

Прес-служба ТОВ «Стромат «Спецбетон»
тел.: (095) 280-63-61