Новини
Новини Акції Статті

«СТРОМАТ «СПЕЦБЕТОН» – НАЙМІЦНІШИЙ СПОНСОР ЗМАГАНЬ З КРОСФІТУ

2016-11-18 16:00:00
Із 3 по 4 грудня відбудеться наймасштабніша подія у світі вітчизняного кросфіту – V Всеукраїнський турнір DOG & Grand CrossFit Winter Showdown 2016, мета якого продемонструвати силу і красу українських атлетів.
В Україні цей вид спорту з кожним роком набирає все більшої популярності і значущості, і вже став трендом у «важкому» фітнесі. Компанія «Стромат «Спецбетон», в рамках соціальної відповідальності, також крокує в ногу із спортивним часом, підтримуючи молодих атлетів та заохочуючи їх до активного способу життя. Вже другий раз поспіль, компанія є офіційним партнером зимового турніру.
На змаганнях очікується зібрати понад 150 учасників, з різною фізичною витривалістю – «Аматори» і «Професіонали», призери та переможці змагань з CrossFit в Україні та близького зарубіжжя, для яких організатори підготували досить цікаві і абсолютно неординарні комплекси задач.
«Стромат «Спецбетон» запрошує всіх бажаючих приєднатися до команди вболівальників і отримати максимум позитивних емоцій і вражень під час змагань. Це може стати поштовхом до власних нових звершень.
Змагання пройдуть в спортивному клубі DOG & Grand Crossfit за адресою: проспект С. Бандери, 6.
Вхід вільний!
 Фото crossfit_poster_a2_5_tour_3-4_dec_2016.png - «СТРОМАТ «СПЕЦБЕТОН»  – НАЙМІЦНІШИЙ СПОНСОР ЗМАГАНЬ З КРОСФІТУ
Прес-служба ТОВ «Стромат «Спецбетон»
тел.: (095) 280-63-61