Новини Акції Статті

БЕТОН «СТРОМАТ» - МІЦНА ОСНОВА ДЛЯ ЖК «АДАМАНТ» ТА ЖК «КАРДИНАЛ»

2016-10-18 17:00:00

17 жовтня стало важливою датою для компанії «Стромат «Спецбетон», адже саме упродовж цього дня відбулася заливка фундаментних плит одразу двох житлових комплексів, що зводяться компанією Geos.

«ЖК «Адамант» та ЖК «Кардинал» стануть не тільки затишними оселями для сотень сімей, а й новою прикрасою Києва. Приємно, що «Стромат» взяв у цьому безпосередню участь», - коментує Олександр Василівецький, директор ТОВ «Стромат «Спецбетон».

Заливка фундаментної плити у ЖК «Кардинал», загальним об’ємом майже 1000 куб. м відбулася у Печерському районі Києва 17 жовтня.

Фото Безымянный.jpg - БЕТОН «СТРОМАТ» - МІЦНА ОСНОВА ДЛЯ ЖК «АДАМАНТ» ТА ЖК «КАРДИНАЛ»

Паралельно у Солом’янському районі Києва за адресою вул. М. Василя Липківського, 35 було проведено заливку плити об’ємом майже 800 куб. м у ЖК «Адамант».

Фото DSC_5495.jpg - БЕТОН «СТРОМАТ» - МІЦНА ОСНОВА ДЛЯ ЖК «АДАМАНТ» ТА ЖК «КАРДИНАЛ»

«ТМ «Стромат» зарекомендувала себе як надійний постачальник високоякісного бетону, ми вже більше семи років співпрацюємо на постійній основі. Постачання бетону відбувається завжди в обумовлені терміни, тому з такими партнерами легко працювати» – констатував Богдан Окольничий, директор ТОВ БК «Геос – УКБ».

Фото Лист_2_Стромат-001.jpg - БЕТОН «СТРОМАТ» - МІЦНА ОСНОВА ДЛЯ ЖК «АДАМАНТ» ТА ЖК «КАРДИНАЛ»

Прес-служба ТОВ «Стромат «Спецбетон»
тел.: (095) 280-63-61