Новини Акції Статті

ТРЦ SMART PLAZA – НАМ ДОВІРЯЮТЬ ВАЖЛИВІ ОБ’ЄКТИ!

2019-06-20 00:00:00

Для мешканців Шевченківського району, "Smart Plaza" -  це 15 тис. кв. м розваг, товарів і послуг.  Для «Стромат» – показовий трирівневий монолітно-каркаснимй об’єкт, на який за півтора року будівництва було поставлено  16 400 м. куб високоякісного бетону.

Новий торгівельно-розважальний центр на проспекті Перемоги 24, біля метро "Політехнічний Інститут", був відкритий минулої весни. Для мешканців однойменного ЖК та прилеглих районів це подія була справді довгоочікуваною – раніше поряд не було жодного великого супермаркету, кінотеатру чи спортклубу.

Перед командою «Стромат», як завжди, стояло важливе завдання врахувати усі нюанси проекту: близькість станції метрополітену, підземного переходу, головного автомобільного проспекту столиці, заселені сусідні до будівництва дома, велике майбутнє навантаження на конструкції.

Передусім потрібно було правильно скоординувати рух міксерів на проспекті Перемоги при під’їзді до об’єкта, не заважаючи основним учасникам руху. Спеціалісти «Стромат» упоралися із цим завданням на сто відсотків. Завдяки  злагодженій роботі логістів, диспетчерів, досвідчених водіїв, менеджеру проекту, що знаходився безпосередньо на об’єкті, складностей при заливці великих об’ємів бетону – фундаментних плит, плит перекриття – майже не виникло. Контроль якості бетону від моменту виробництва до закінчення проведення робіт, виїзд технологів на об’єкт по першому пред'явленню замовника, урахування усіх його побажань – стали основою успішного проекту.

Поставляти в строк, будувати 24/7 у будь-яку пору року, завжди перевершувати очікування – в стилі «Стромат»! Саме тому нам довіряють!

Пресс-служба ТОВ «Стромат « Спецбетон »

тел .: (095) 280-63-61