Новини
Новини Акції Статті

ЗАПРОШУЄМО У НОВИЙ ВІДДІЛ ПРОДАЖІВ «СТРОМАТ»

2019-08-20 00:00:00

Отримати професійну консультацію, замовити увесь асортимент бетонів та залізобетонних виробів «Стромат»* стало зручніше – новий офіс продажів уже відкрився і готовий приймати гостей. 

«Стромат» гарантує якість продукції, прозорість співпраці  та швидкість обслуговування.  Пропонуємо особисто пересвідчитися у цьому уже сьогодні. Висококваліфіковані фахівці нададуть вичерпну інформацію про необхідні продукти, актуальні ціни, зорієнтують по строкам та графіку поставок.

Нагадуємо, що «Стромат»  надає можливість придбати бетони та ЗБВ у розстрочку на суму до 50 000 грн на одного працюючого члена родини.  Деталі - http://stromat.com.ua/rozsrochka.

Точна адреса: м. Київ, вул. Пшенична, 2.  Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00; субота, неділя - вихідні. Телефон  (044) 369 33 99.

«СТРОМАТ «СПЕЦБЕТОН» — Ваш надійний і вигідний партнер!

* - Виробничі потужності групи налічують 8 бетонозмішувальних вузлів загальною продуктивністю 1 млн куб. м. товарного бетону та будівельних розчинів на рік. Цех з виробництва ЗБВ оснащений трьома технологічними лініями, здатними випускати 18 тис.  куб. м. залізобетонних виробів на рік. Сировина і вироблена продукція проходять контроль якості в сертифікованій лабораторії, оснащеної сучасним обладнанням.