Новини
Новини Акції Статті

КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

2018-09-06 11:42:43

Вперше, футбольна команда заводу "Стромат "Спецбетон" (Стромат) прийняла участь в корпоративному чемпіонаті з міні-футболу в рамках партнерського турніру, який було організовано Промислово-будівельною групою «Ковальська».

Фото 11.jpg - КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Фото 32.jpg - КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Як гравцям, так і вболівальникам, турнір подарував незабутні емоції та яскраві враження.  Кожен знайшов те, що йому було до вподоби.

 Фото 22.jpg - КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Так, упродовж трьох днів 10 команд-учасників, серед яких «Ковальська», «Конструктив», «Бетон Сервіс», «АвтоБуд», «Будіндустрія», «Будівельник», Siltek, «Дарниця», «Граніт» та власне «Стромат», змагалися за звання найкращої.

Усі гравці продемонстрували свою майстерність, високий рівень підготовки та професійну гру, в якій титул чемпіона здобула команда «АвтоБуд».

 Фото 4.jpg - КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Рейтинг команд за підсумками чемпіонату:

1. «АвтоБуд»

2. «Ковальська»

3. «Конструктив»

4. «Стромат»

5. «Дарницький ЗБК»

6. «Будіндустрія»

7. «Будівельник»

8. Siltek

9. «Граніт»

10. «Бетон Сервіс»

 Фото 6.jpg - КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Фото 5.jpg - КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Фото 8.jpg - КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Гравці, як і сама гра команди «Стромат» стала справжнім відкриттям для шанувальників професійного футболу. На старті, команда-новачок зайняла переконливе 2 місце у відбірній групі, не програвши жодного матчу. Проте, в півфінальному поєдинку за 3 місце поступилася суперникам. Як результат 4-е місце у підсумковому заліку турніру. Як для першого разу, результат просто відмінний.

 Фото 7.jpg - КОМАНДА «СТРОМАТ» ВИБОРОЛА 4 МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Окрім того, всі гості мали змогу прийняти участь в спортивних іграх, виявити свої кулінарні таланти у польовій кухні або просто відпочити із дітьми в лаунж-зонах, спеціально облаштованих для цього.

 

Більш детальну інформацію про всі події турніру, а також фоторепортажі розміщено за посиланням http://futsalkiev.com/clubs/pbg/novosti-12/3344.html